BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBosna Hersek kurtarma ekibi Sakarya'da misafir edildi----

Bosna Hersek kurtarma ekibi Sakarya'da misafir edildi

Bosna Hersek kurtarma ekibi Sakarya'da misafir edildi
19 Şubat 2023 - 11:00 www.finansgundem.com

Deprem bölgesinde çalışmalarını tamamlayan Bosna Hersek ekibi dönüş yolunda Sakarya'da konakladı.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da arama kurtarma çalışmalarını tamamlayan Bosna Hersek ekibi, dönüş yolunda Sakarya'da misafir edildi.

Depremlerden etkilenen Hatay'da enkaz altında kalanların kurtarılması için 10 gün boyunca gece gündüz görev yapan Bosna Hersek sivil savunma ve arama kurtarma ekibi, çalışmalarını tamamladı.

Ülkelerine dönüş yolunda Serdivan Bosna Sancak Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Derneğince Sakarya'da bir otelde misafir edilen ekipler, dinlendikten sonra Aziz Duran Parkı'nı ve Tarihi Çark'ı gezdi. 

Buradaki restoranda kahvaltı yapan ekipler, derneğe de misafir oldu. Boşnak böreği, Türk kahvesi ve çay ikramlarının ardından ekiplere Türkiye ve Bosna Hersek bayraklarının bulunduğu rozet ve anahtarlıklar hediye edildi.

Dernek Başkanı Rafet Yapıcı, yaşadıkları büyük depremlerden dolayı büyük üzüntü içeresinde olduklarını dile getirerek, "10 günden beri gece gündüz çalışan, bizlere destek veren Bosna Hersek sivil savunma ve arama kurtarma ekiplerimizi ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduk" dedi.

Yunan ekibinin vedasında duygusal anlar

Çek ekibi Prag’da Türk bayraklarıyla karşılandı

Birçok ülke arama kurtarma ekiplerini deprem bölgesine yönlendirdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)