BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBosch Türkiye'de atama----

Bosch Türkiye'de atama

Bosch Türkiye'de atama
17 Nisan 2018 - 13:04 www.finansgundem.com

Asuman Büyükyıldırım, Bosch Türkiye Ticari Başkan Yardımcısı olarak atandı

Kariyerine 1992 yılında Bosch Manisa fabrikasında başlayan ve son olarak Bosch Türkiye bünyesinde 2014 yılından bu yana Bosch Endirekt Satınalma Türkiye Bölge Direktörü olarak görev yapan Asuman Büyükyıldırım, 1 Nisan tarihi itibarıyla Bosch Türkiye Ticari Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Büyükyıldırım yeni görevinde; Yönetim Muhasebesi, Tesis Yönetimi, İç Denetim, Kalite Yönetim Sistemleri ve Sürekli İyileştirme, Satış Risk Yönetimi ve Vergi departmanlarından doğrudan sorumlu olacak. Ayrıca İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre, Kurumsal Finans ve Muhasebe, Bilgi Teknolojileri, Global Dış Ticaret, Lojistik ve Endirekt Satınalma departmanları da Büyükyıldırım’a disipliner olarak bağlı olacak.

 Asuman Büyükyıldırım kimdir?

Asuman Büyükyıldırım, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesinden mezun oldu. Kariyerine, 1992 yılında Manisa’daki Bosch Termoteknik Fabrikasında ürün geliştirme departmanında başladı. Aynı iş kolunda, SAP Proje yöneticiliği, Almanya-Wernau’daki Termoteknik-Merkezi Satınalma bölümünde uzmanlık, Manisa Fabrikası Satınalma Direktörlüğü gibi çeşitli pozisyonlarda önemli sorumluluklar üstlendi.

Haziran 2010 tarihi itibarıyla Almanya-Wetzlar’daki yurt dışı görevlendirme çerçevesinde Termoteknik Bütçeleme ve Raporlama Bölüm yöneticiliği, lokasyonlar arası üretim transferi proje yöneticiliği ve transfer gerçekleşene kadar bu lokasyonun fabrika müdürlüğü, Termoteknik ICO-Bilgi Koordinasyon bölümünde uluslararası yetkilendirme projesinin yöneticiliğini yaptı. Haziran 2014’te Türkiye’ye dönerek Bosch Endirekt Satınalma Türkiye Bölge Direktörlüğü görevini devralan Asuman Büyükyıldırım, 1 Nisan 2018 tarihi itibarıyla Ticari Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Evli ve bir çocuk annesi olan Büyükyıldırım, iyi seviyede İngilizce ve Almanca biliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)