BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara KomediBOŞANMA FUARI DÜZENLENİYOR----

BOŞANMA FUARI DÜZENLENİYOR

BOŞANMA FUARI DÜZENLENİYOR
17 Mart 2009 - 22:19 www.finansgundem.com

İngiltere'de yarın başlayacak "Boşanma Fuarı", çiftlere yeni bir başlangıç yapmaları için tavsiyelerde bulunmayı hedefliyor.

Boşanmak çiftlerin hayatında dönüm noktası oluşturan, çoğu zaman atlatılması zor bir süreç. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre İngiltere'de ilk kez düzenlenen boşanma fuarına 30 avukat, astrolog, uzman ve danışman katılacak. Brighton'da yapılacak fuar, "Yeni bir başlangıç" adını taşıyor. Adına uygun olarak amacı ayrılan çiftlere hayatlarındaki bu zor dönemi atlatabilmeleri için önerilerde bulunmak, yardımcı olmak. Fuarın organizatörü Suzy Miller, "Dünyanın her tarafında düğün fuarları var ancak insanlar eşlerinden ayrıldıklarında daha çok desteğe, yardıma ihtiyaç duyuyorlar" diyerek fuarı düzenleme nedenlerine açıklık getiriyor. Amaç insanlara perspektif sunmak Miller fuarın insanlara ayrılığın ardından olumlu bir bakış açısı kazandırmayı hedeflediğini söylüyor. Fuar süresince psikologlar ziyaretçilere danışmanlık hizmetleri hakkında bilgi verecek, stil danışmanları ise yeni bir başlangıç yapmayı isteyenlere, giyim konusunda tavsiyelerde bulunacak. Fuara katılacak firmalardan birisi, ayrılık acısı taşıyanları sağlıklı çikolatalarla teselli etmeyi planlıyor. Bunun yanı sıra fuarda canlı konserler verileceği gibi çocuk misafirler için de bir oyun köşesi hazırlanacak. İngiltere'de boşananların sayısı artıyor İngiltere, Avrupa'da boşanma oranının en yüksek olduğu ülkelerden biri. Uzmanlar mali krizin boşanmaları artıracağı endişesini taşıyor. Boşanmaların şimdiden arttığını söyleyen Londra'daki Mayo Wynne Baxter avukatlık bürosundan Alan Larkin, daha çok erkeklerin boşanma konusunda kendilerine başvurduğunu söylüyor. Larkin erkeklerin mali konularda bilgi almayı isterken, kadınlarınsa kesin bir mal dağılımı yapılmadan ayrılmaya yanaşmadığına dikkat çekiyor. Avukat Larkin, insanların boşanma gibi üzücü bir dönemde herkese açık bir boşanma fuarını ziyaret etmek isteyip istemediğinden şüphe duyduğunu belirtiyor. Organizatörler giriş ücretinin 5.50 Euro olarak belirlendiği fuara şimdiden 300 bilet satıldığını söylüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)