BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBorsada başarının sırrı sıkıcı yatırımlar----

Borsada başarının sırrı sıkıcı yatırımlar

Borsada başarının sırrı sıkıcı yatırımlar
03 Ocak 2023 - 16:17 www.finansgundem.com

2022’nin borsa kayıplarını geri almaya çalışan yatırımcılar için analistlerin verdiği en yaygın tavsiye geçmişi unutmak. Uzmanlar riskli ve heyecanlı yatırımlar yerine uzun vadeli ve tutarlı temel yatırım stratejilerine odaklanmayı öğütlüyor

Küresel hisse senetlerinin zayıf performansı, enflasyon ve kripto para piyasalarındaki kriz göz önüne alındığında 2022’nin oldukça zorlu geçtiği söylenebilir.

ABD’deki güçlü istihdam piyasasına rağmen yıl boyunca belirsizliklerle uğraşan küresel piyasalar yeni yıla işten çıkarmalar, olası bir resesyon ve tüketicilerin market harcamalarını nasıl karşılayacağı konusundaki endişelerle birlikte girdi. 2021 yılının destansı kazanımlarının ardından geçtiğimiz yıl yatırımcılar için adeta kırbaç etkisi yarattı.

Fortune’un haberine göre analistler geçtiğimiz yılı kayıpla bitiren yatırımcıların yapacağı en iyi şeyin geçen yılı unutmak ve temel yatırım prensiplerine geri dönmek olduğunu belirtiyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)