BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBorsa İstanbul düşüşle kapandı----

Borsa İstanbul düşüşle kapandı

Borsa İstanbul düşüşle kapandı
16 Nisan 2019 - 08:23 www.finansgundem.com

İstanbul’daki seçim sonuçlarındaki belirsizlik endeksi baskılamaya devam ediyor. Borsa İstanbul günü %0.82 oranında düşüşle 95.191 puandan tamamladı.

İstanbul’daki seçim sonuçlarındaki belirsizlik endeksi baskılamaya devam ediyor

Geçen hafta partililerden gelen açıklamalarla endeksin dalgalanması, seçim konusunda endeksin hassas olduğunu gösteriyordu. Bugün haftanın ilk gününde de bu durum sürdü. Akşam saatlerine doğru partililerin açıklamaları endeksi baskıladı.

Günün Özeti

Borsa İstanbul güne %0.23 oranında düşüşle 95.760 puandan başladı. Borsa İstanbul'da günün ilk yarısında hacim düşük seyretti. Güne negatif başlayan endekste bankacılık hisselerindeki alımlar dikkat çekti. Bu bağlamda borsada ilk yarının sonlarına doğru göstergeler pozitife döndü. Endeks gün ortasına %0.06 oranında yükselişle 96.032 puandan girdi.

Günün ikinci yarısında başlangıçta endekste sakin bir hava hakimdi. Endeks, YSK'nın Maltepe'deki tüm oy sayımlarının iptali yönündeki kararı sonrası primli seyre yöneldiyse de partililerin karşılıklı açıklamaları endeksi baskıladı. Bu bağlamda endeks kapanışa doğru tekrar satıcılı seyre yöneldi.

Borsa İstanbul günü %0.82 oranında düşüşle 95.191 puandan tamamladı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)