BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBoris Johnson'ın favorisi kebap----

Boris Johnson'ın favorisi kebap

Boris Johnson'ın favorisi kebap
06 Mart 2021 - 10:59 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Maliye Bakanı Rishi Sunak ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalar yaptı. Obezite ve Kovid-19 arasındaki ilişkiye dikkat çeken Johnson kebabın en sevdiği sağlıklı yiyecek olduğunu ifade etti

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Maliye Bakanı Rishi Sunak ile birlikte Teesport limanını ziyaret etti. Burada basına açıklama yapan Johnson, korona virüs salgınının İngiltere ekonomisine verdiği zarara değindi ve obezitenin korona virüs ile birlikte yarattığı tehlikeye dikkat çekti.

"OBEZİTE PANDEMİNİN SEYRİNİ KÖTÜLEŞTİRİYOR"
Johnson açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Korona virüs salgınının, İngiltere'de yaygın olarak görülen obezite yüzünden daha kötü hale geldiği gerçeğini kabul etmeliyiz. Bununla ilgili benim de kişisel deneyimlerim bulunuyor.

Obezite ile başa çıkmanın en iyi yolu insanları bu konuda kötü hissettirmek değil, onlara kilo verince daha iyi, daha neşeli ve daha dinamik hissedeceklerini söylemektir."

"SAĞLIKLI BİR BESLENME ALIŞKANLIĞI EDİNDİM"
Öte yandan 2020 yılı mart ayında Kovid-19'a yakalanan ve ardından yoğun bakımda tedavi gören Johnson fazla kiloları nedeniyle hastalıkla mücadele etmekte güçlük çektiğini ve ardından kilo verdiğini ve sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edindiğini söyledi.

"EN SEVDİĞİM SAĞLIKLI YİYECEK KEBAP"
Hangi yiyecekleri tükettiğini sorulduğunda ise Johnson, “Benim en sevdiğim sağlıklı yiyecek kebap." cevabını verdi. Maliye bakanına dönerek "Çok sağlıklı öyle değil mi?" diye soran Johnson'a Bakan Sunak “Izgara olarak hazırlandığında sağlıklı” diyerek destek verdi.

BORİS JOHNSON, KORONA VİRÜSTEN 7 KİLO KAYBETTİĞİNİ AÇIKLADI
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, korona virüs (Kovid-19) tedavisi sırasında yaklaşık 7 kilo verdiğini açıkladı. Johnson, İngilizlere yaz için zayıflamalarını çünkü obezitenin korona virüsü daha kötü hale getirdiğini ifade etti.

Başbakan Johnson'ın, korona virüsle savaşmaya yardımcı olmak ve hayat kurtarmak için obeziteye karşı yeni stratejilerini açıklamıştı. Buna göre obeziteyle savaş kapsamında televizyonda sabah 9’dan sonra ve internet üzerinden yapılan sağlıksız atıştırmalık yiyecek reklamlarının yasaklanması da gündeme gelmişti.

HER 4 İNGİLİZDEN BİRİ OBEZ
Başbakan, korona virüs tedavisinden sonra yaklaşık 7 kilo zayıfladığını ifade etmişti.

Johnson, aşırı kilosunun korona virüs tedavisindeki negatif etkisini gördüğünde şoke olduğunu vurgulamıştı.

Obezitenin, korona virüs için önemli bir risk faktörü olduğunu ifade eden araştırmacılar, obez insanların yüzde 37’sinin korona virüsten ölme riski bulunduğunu açıkladı.

İstatistik verilerine göre hali hazırda her 4 İngiliz'den biri obezite hastası.

İngiltere'deki Türklere 'nüfus sayımına katılın' çağrısı

Boris, karantinadan çıkış konusunda iyimser

İngiltere Maliye Bakanı Sunak'a bütçe eleştirisi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)