BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoris Johnson'ın Çankırılı hemşehrileri üzgün----

Boris Johnson'ın Çankırılı hemşehrileri üzgün

Boris Johnson'ın Çankırılı hemşehrileri üzgün
10 Temmuz 2022 - 08:29 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın istifası Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Kalfat köyündeki hemşehrilerinin keyfini kaçırdı.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın istifası Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Kalfat köyündeki hemşehrilerini de üzdü. Johnson’ın uzaktan akrabası olan köy sakinlerinden Satılmış Karatekin, Yeni Şafak’a “Hemşehrimiz olarak çok üzüldük. İlk seçildiği zaman çok mutlu olmuştuk” diye konuştu.

İSTİFASI HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Karatekin, istifa haberini duyduktan sonra büyük hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, “Köy halkı olarak gerçekten çok üzüldük. Köyümüzü yurt dışında çok güzel temsil ediyordu. Boris’in ilk seçildiğini öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Köyde şenlikler düzenledik ve lokma döktürmüştük. Köyümüzde sevinçle karşılanmıştı Boris kardeşimizin seçilmesi. Türkiye’den İngiltere’ye uzanan bir başarı hikayesidir bu” ifadesini kullandı. Boris Johnson, öldürülen Osmanlı İmparatorluğu’nun son Dahiliye Nazırı (İçişleri Bakanı) Ali Kemal’in torunu Stanley Johnson’ın oğlu. Boris Johnson babası Stanley Johnson’un 2007 yılında köylerini ziyaret etmişti.

İngiliz medyası: Boris Johnson istifa kararı aldı

 

Johnson'ın çalkantılı kariyeri

 

ABD'den 'Johnson' açıklaması

 

Sunak, İngiltere'de başbakan adayı oldu

 

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)