BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoris Johnson: AstraZeneca aşısı güvenli...----

Boris Johnson: AstraZeneca aşısı güvenli...

Boris Johnson: AstraZeneca aşısı güvenli...
15 Mart 2021 - 16:28 www.finansgundem.com

Kan pıhtılaşması gibi yan etkileri olduğu iddia edilen AstraZeneca korona virüs aşısı birçok ülkede askıya alınmıştı. DSÖ'nün "Kullanılmaması için hiçbir neden yok" açıklamasından sonra İngiltere Başbakanı Johnson'dan da aşı ile ilgili açıklama geldi.

Boris Johnson, konuya ilişkin açıklamasında, İngiltere İlaç ve Sağlık Ürünleri Düzenleme Kurumu'na (MHRA) atıfla, "Dünyanın en sıkı ve tecrübeli düzenleyicilerinden birine sahibiz. Onlar, (AstraZeneca) aşılama programının devam etmemesi için hiçbir neden göremiyorlar" ifadesini kullandı.

TRTHaber'deki habere göre; İngiltere Başbakanı, aşı kampanyası hakkında "son derece emin" olduklarını söyleyerek kampanyanın ülke çapında hızla ilerleyişini görmenin "mükemmel" olduğunu ifade etti.

JOHNSON: GÜVENCE VEREBİLİRİM

Boris Johnson, AstraZeneca aşısının güvenli olduğuna dair güvence verip veremeyeceği sorusunu, "Evet, verebilirim." şeklinde yanıtladı.

Kan pıhtılaşması gibi olası yan etkiler sebebiyle İrlanda, Norveç, Danimarka, İzlanda, Romanya, İtalya, Bulgaristan ve Hollanda aşınının kullanımını durdurmuştu.

Birçok ülkede yasaklanmıştı... AstraZeneca'da son durum

 

AstraZeneca'ya bir şok daha! Hollanda da askıya aldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)