BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBond hayranlarına virüsten kötü haber var!----

Bond hayranlarına virüsten kötü haber var!

Bond hayranlarına virüsten kötü haber var!
05 Mart 2020 - 12:48 www.finansgundem.com

Ünlü Hollywood yapımı James Bond serisinin son filmi "No Time To Die"ın vizyona giriş tarihi koronavirüs salgını sebebiyle yedi ay ertelendi.

Hayranlarının merakla beklediği film normal şartlarda 3 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacaktı.

"James Bond No Time To Die" ile ilgili bazı hayran sitelerinden ve sosyal medyadan yoğun mesaj trafiğiyle karşılaşan yapımcılar, bu gelişme üzerine filmin gösterime giriş tarihini kasım ayına ertelediğini açıkladı. Yapımcı firma filmin İngiltere'de 12 Kasım, ABD'de ise 25 Kasım'da vizyona gireceğini duyurdu.

The James Bond Dossier (James Bond dosyası) kitabının yazarı Kingsley Amis gelişmeyle ilgili olarak, "Koronavirüs ile ilgili hastalık belirtisi göstermeyen ancak enfekte olan bir kişi bile, bu virüsü tüm seyircilere bulaştırabilir. Elbette kimse bu tarz bir erteleme kararı vermek istemez." ifadelerini kullandı. Birçok hayran da sosyal medyada insan sağlığının daha önemli olduğunu hayal kırıklığı yaşamadıklarını dile getirdi.

31 Mart tarihinde Londra Royal Albert Hall'de yapılması planlanan galayla ilgiliyse herhangi bir açıklama gelmedi. İlerleyen tarihlerde koronavirüs salgınının şiddeti sebebiyle galanın da ertelenmesi gündeme gelebilir.

İngiltere'de koronavirüs salgını sebebiyle henüz konser, tiyatro ya da sinema gibi halka açık toplu etkinliklere bir yasak getirilmedi. Ülkede bugüne kadar 87 koronavirüs vakası tespit edilirken herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

"No Time To Die" filmi İngiliz aktör Daniel Craig'in son James Bond filmi olması bakımından hayranları tarafından yapıma olan ilgiyi artırmıştı. Filmde "tehlikeli yeni teknolojilerle donanımlı" gizemli kötü karakteri canlandıran Oscar ödüllü Rami Malek'in performansı da sinema severler tarafından merakla bekleniyordu.

2015 yılında gösterime giren son James Bond filmi "Spectre", dünya çapında 900 milyon dolar hasılat elde etmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)