BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBond 25’de rol alacak Malek rolü bir şartla kabul etti----

Bond 25’de rol alacak Malek rolü bir şartla kabul etti

Bond 25’de rol alacak Malek rolü bir şartla kabul etti
05 Temmuz 2019 - 12:08 www.finansgundem.com

Mısır kökenli oyuncu Rami Malek, Bond 25 filmindeki rolünü kabul etmeden önce oynayacağı karakterin Arapça konuşan bir terörist veya suçlarını haklı çıkarmak için dini kullanan kötü bir adam olmayacağı şartı koştuğunu söyledi.

The Mirror gazetesine verdiği demeçte, “Harika bir karakter ve çok heyecanlıyım” diyen Malek, Bond 25 filminin yönetmeni Cary Fukunaga’ya rolü kabul etmeden önce bir ön şart koştuğunu anlattı.

"Cary Fukunaga'la tartıştığım tek bir şey vardı" ifadesini kullanan Malek şöyle devam etti: “Ona ‘Bu karakterin sınırlarını bir ideoloji veya dini yansıtan herhangi bir terör eylemi üzerinden çizemeyiz. Bundan hoşlanmam. Eğer bu sebeple beni seçtiyseniz, bu işte yokum’ dedim. Ancak Fukunaga’nın da böyle bir amacı yoktu.”

Freddie Mercury rolüyle dikkat çeken ve 2019 Oscar ödüllerinde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ dalında ödülün sahibi Malek, kendi etnik kökeninin ve onun olumlu temsiliyeti konusundaki farkındalığı böyle bir kararı almasına nedeni olduğunu anlattı.

Kökeninin ‘kimliğimin kumaşı’ diye tanımlayan Oscarlı oyuncu, “Mısırlıyım. Mısır müziğini dinleyerek büyüdüm. (Mısırlı Oyuncu) Ömer Şerif’i seviyorum. Bunlar benim insanlarım. Oradaki insanlara ve kültüre çok bağlı olduğumu hissediyorum” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)