BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBombalar patladı, harekat başladı----

Bombalar patladı, harekat başladı

Bombalar patladı, harekat başladı
18 Haziran 2017 - 16:02 www.finansgundem.com

Irak ordusu, terör örgütü DEAŞ'a karşı başlatılan Musul harekâtının en kritik safhasına başladı

Harekâtın başarıyla sonuçlanması durumunda terör örgütü DEAŞ, Irak'ta kontrol ettiği en büyük kent merkezinden tamamen temizlenmiş olacak.

10 BOMBALI SALDIRI

Rudaw'ın haberine göre, sabah saatlerinde Eski Musul bölgesine operasyon başlatan Iraklı güçlere DEAŞ tarafından 10 bombalı araçla saldırı düzenlendi.
Operasyonun başlamasından saatler sonra Babul Beyz ve Bab Legeş mahallelerine girmeyi başaran Iraklı güçlerle DEAŞ’lılar arasında şiddetli çatışamlar yaşanıyor. Habere göre DEAŞ, ilerleyişi durdurmak için 10 bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Eski Musul bölgesine başlatılan operasyonla birlikte onbinlerce kişinin daha göç edeceği tahmin ediliyor. Irak Göç ve Göçmenler Bakanlığı, rakamın 150 bini bulacağı görüşünde.

BM: BÖLGEDE 150 BİN SİVİL VAR

BM Irak İnsani İşler Koordinatörü Lise Grande, terör örgütü DEAŞ'ın Musul'un batısındaki Eski Şehir bölgesinde sivilleri canlı kalkan olarak kullanmak istediğini ve kaçmaya çalışanları vurduğunu açıklamıştı. Grande, "Bölgede 150 ila 200 bin sivilin mahsur kaldığını sanıyoruz. Temiz su ve yiyeceğin bulunmadığı bölgedekiler çaresiz durumda." diye konuşmuştu. Musul'dan hâlihazırda 860 bin kişinin kaçtığına işaret eden Grande, günde ortalama 8 bin ila 15 bin kişinin bölgeden kaçmaya devam ettiğini söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)