BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBomba ihbarı yapılan uçak için jetler havalandı----

Bomba ihbarı yapılan uçak için jetler havalandı

Bomba ihbarı yapılan uçak için jetler havalandı
04 Temmuz 2022 - 17:04 www.finansgundem.com

Londra’dan İspanya’nın Menorca adasına hareket eden bir uçak hakkında bomba ihbarı yapılması üzerine alarma geçen İspanya, F-18 savaş uçaklarını havalandırdı.

İngiltere'den İspanya'ya giden Easyjet’e ait EZY8303 sefer sayılı uçaktaki yolcular, camdan bakıp F-18 uçaklarını görünce şok oldu. Bir İngiliz’in bomba ihbarı üzerine alarma geçen İspanya, F-18 savaş uçaklarını havalandırdı.

O anlar, bir yolcu tarafından kaydedildi. 18 yaşındaki bir İngiliz vatandaşının yanlış ihbarda bulunduğu anlaşılırken, İngiltere polisi ihbarı yapan kişinin yakalandığını açıkladı.

SAHTE İHBAR

İspanya Hava Kuvvetlerine ait F-18 savaş uçaklarının gökyüzünde çekilen görüntüleri, kısa sürede sosyal medyada  gündem oldu. Görüntülerde F-18 savaş uçağının kanatlarını açarak yolcu uçağının pilotuna takip etmesi için mesaj vermesi dikkat çekti.

İspanyol Hava Kuvvetleri’nin yardımıyla uçak Menorca havalimanına varırken, Easyjet’e ait uçak ana terminalde diğer uçaklardan uzak bir alana iniş yaptı. Uçak iner inmez bomba imha uzmanlarının bölgeye geldiği bildirildi. İncelemeler sonucu uçakta herhangi bir bomba izine rastlanmazken ihbarın sahte olduğu belirlendi.(Sözcü)

Uçaklarla yarışan kamyon patladı

189 kişilik uçakta tek başına uçtu

Biden çiftinin evlerinin uçuşa yasak bölgesine uçak girdi

Nepal'de uçak kayboldu: İçinde 22 yolcu vardı

Nepal'deki uçak kazasında ölü sayısı 21'e çıktı!

97 kişinin öldüğü uçaktan sağ çıktı! Hayatta kalmasının nedeni...

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)