BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBolu Dağı ulaşıma kapandı----

Bolu Dağı ulaşıma kapandı

Bolu Dağı ulaşıma kapandı
07 Ocak 2015 - 12:27 www.finansgundem.com

Bolu Dağı geçidi yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatıldı

TEM Otoyolu’ nun Bolu Dağı geçidinin Ankara istikameti ile D-100 karayolunun Bolu dağı geçidinin Ankara istikameti, araçların kayması sonucu ulaşıma kapandı. Yolun ulaşıma açılması için çalışmalar sürdürülüyor.TEM Otoyolu’ nun Bolu Dağı geçidinin Ankara istikameti ile D-100 karayolunun Bolu dağı geçidinin Ankara istikameti, araçların kayması sonucu ulaşıma kapandı. Yolun ulaşıma açılması için çalışmalar sürdürülüyor.

BOLU DAĞI ULAŞIMA AÇILDI

TEM otoyolu Bolu Dağı Tüneli’nin Ankarayönü, kayan TIR’ın, çevresine Karayolları ekipleri tarafından tuz dökülerek hareket ettirilmesiyle, yaklaşık 15 dakika sonra ulaşıma açıldı. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Ankara istikameti de ulaşıma açıldı. 
 
TIR'LAR ULAŞIMI ETKİLİYOR, YOL BİR AÇILIP BİR KAPANIYOR
 

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara istikameti TIR'ın kayması sonucu ulaşıma kapanırken, aracın kaydığı yere tuz atılarak yol kısa sürede ulaşıma açıldı. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Ankara istikameti de ulaşıma açıldı. Ancak, TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde bir TIR'ın kayması sonucu yol yeniden ulaşıma kapandı. TIR'ın yoldan çekilmesi için çalışma yapılıyor. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)