BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBoğaz'ı yürüyerek geçtiler----

Boğaz'ı yürüyerek geçtiler

Boğaz'ı yürüyerek geçtiler
30 Ekim 2013 - 11:02 www.finansgundem.com

Çiçeği burnunda Marmaray, elektrik kesintisi nedeniyle ilk arızasını hemde canlı yayın sırasında yaşadı

Dün açılan Marmaray'da bugün sabah saatlerinde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Yolcular tramvaydan indi ve Marmaray'ı yürüyerek geçti. Elektrifikasyon şirketi açılıştan önce yaptığı açıklamada Marmaray'da elektrik kesintisinin yaşanmayacağını söylemişti. Bu arada bir arıza da Kadıköy-Kartal metrosunda oldu. Seferler sinyalizasyon arızası nedeniyle yaklaşık bir saat yapılamadı.

Sabah saat 08.15'de CNN Türk Televizyonu'nun Marmaray'dan canlı yayın yaptığı sırada elektrikler kesildi. Kesinti nedeniyle sefer yapan tramvay rayda kaldı.

Kesintisinin ardından ''Seferler iptal edilmiştir'' anonsu yapıldı. Kısa bir aranın ardından kesinti giderildi. Şu anda Marmaray seferlerinde herhangi bir sorun yok.

BOĞAZ'IN ALTINDAN YÜRÜYEREK GEÇTİLER


Yolcular inerek rayların kenarındaki yükseltiden yürürken o anlar bir yolcu tarafından görüntülendi. Kesinti sırasında siren çaldığı duyuldu.

KADIKÖY-KARTAL METROSU DURDU


Kadıköy-Kartal Metrosu sabah en yoğun olduğu saatte sinyalizasyon arızası nedeniyle durdu. Sefer yapılamayınca hat güzergahında ek İETT seferleri devreye girdi. Yoğunluğun en üst seviyede olduğu işe gidiş saatinde meydana gelen arıza trafiği de olumsuz etkiledi. Yaklaşık 1 saatte sinyalizasyon yeniden çalıştırıldı ve seferler başladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)