BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakBoğaz'da imar barışı----

Boğaz'da imar barışı

Boğaz'da imar barışı
31 Ağustos 2018 - 17:19 www.finansgundem.com

Boğaz'ın ön görünümünde kalan bazı binalar imar barışı kapsamına alınacak

Geçen haziran ayında çıkan ve Türkiye genelinde 13 milyon konutu kapsayacak ‘imar barışı’ kanununa Boğaz ön görünümü ve Tarihi Yarımada dahil edilmemişti. Ancak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Habertürk’ten Esra Boğazlıyan’a Boğaz ön görünümünde kalan bazı binaların da imar barışı kapsamına alınacağını açıkladı.

3 BİN BİNA İMAR BARIŞINA DAHİL OLACAK

Başkan Türkmen, “İmar barışı için günde 350-400 başvuru yapılıyor. 31 Ekim son başvuru tarihi. Bu kanuna Boğaz ön görünümü dahil değildi. Fakat ön görünümde kalan bazı binaların da kanuna dahil edilmesi için başvurumuz oldu bakanlığa ve kabul gördü. Küplüce, Çengelköy ve Kuleli tarafında ön görünümde olan ancak geri görünüme doğru dere içindeki binalar var. Ekim ayında meclisin açılmasıyla birlikte bu binalar da yasaya dahil edilecek. Üsküdar’da böyle 3 bin bina var. Üsküdar’la birlikte Beykoz ve Sarıyer’de de ön görünümde kalan fakat yasaya dahil edilecek binalar var.”  

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gurbetci31 Ağustos 2018 18:32

    Gurbetciler olarak Arnavutköy de yatirimlarimiz var bizler adina sevindirici bir haber , kanunu degistirenlerden Allah razi olsun.