BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBofA'dan Türkiye tavsiyesi----

BofA'dan Türkiye tavsiyesi

BofA'dan Türkiye tavsiyesi
07 Aralık 2015 - 13:32 www.finansgundem.com

Bank of America Merrill Lynch Türkiye için "ağırlığı azalt" tavsiyesini sürdürürken, Rusya görüşünü "ağırlığı artır" seviyesine yükseltti

Bank of America Merrill Lynch (BofA), Türkiye hisse senetleri için daha önce de "ağırlığı azalt" olan görüşünü sürdürdü. BofA Rusya hisse senetleri görüşünü ise "ağırlığı artır" seviyesine yükseltti.

BofA, e-mail notunda, Türkiye geriliminin düzeltmesi ve OPEC toplantısı sonrası Rusya'da yeni pozisyon açmak için iyi bir zaman olduğunu yazdı.

Türkiye için "ağırlığı azalt" tavsiyesi sürdürülürken bunun Rusya "ağırlığı artır" tavsiyesini dengeleyen doğal bir unsur olduğu vurgulandı. Türkiye hisse senetlerinin değerlerine oranla sundukları büyüme ile olumlu oldukları vurgulanırken, tüketim sektörünün bankalara tercih edildiği yazıldı.

BofA, Rusya hisse senetlerinden Lukoil ve Surgut gibi enerji şirketlerini en çok beğenilen şirketler arasında gösterirken, "ılımlı pozitif" petrol görüşü ışığında, Rusya'nın diğer piyasalardan daha çok faiz indirimine gidebileceği belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)