BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa BofA'dan faiz açıklaması----

BofA'dan faiz açıklaması

 BofA'dan faiz açıklaması
30 Kasım 2022 - 07:58 www.finansgundem.com

Bank of America (BofA)'ya göre ABD ekonomisi gelecek yılın ortalarında bir resesyona girebilir ve bu yılın sonuna doğru Fed'i faiz indirmeye zorlayabilir.

Bank of America (BofA ), Amerikan Merkez Bankası (Fed)' in küçülen ekonomiyi canlandırmak için para politikasında sıkılaştırmayı gelecek yıl yavaşlatacağını ve er ya da geç faizleri indirmeye başlayacağını ve bunun 10 yıl vadeli Hazine kağıdı getirilerini düşüreceğini savundu.

BofA dün yayınladığı raporda ABD ekonomisinin gelecek yılın ortaları civarında bir resesyona gireceğini ve bunun yılın sonuna doğru Fed'i faiz indirmeye zorlayacağını öngördü.

Rapor, BofA'nın ABD Faiz Stratejisti Mark Cabana tarafından basına tanıtıldı.

Cabana burada yaptığı açıklamada, Fed'in faiz oranını yüzde 5,25'e çıkarana kadar Faiz artırımına devam edeceğini, bu orana Mart ayına kadarki 3 toplantıda da faiz artırarak ulaşacağını öngördüklerini de ifade etti.

ABD 10 yıl vadeli Hazine kağıdı getirilerinin 2023 ilk çeyrekte yüzde 4 seviyesinden düşmeye başlayacağını öngören Cabana, 2023 sonunda getirinin yüzde 3,25 civarında olmasını beklediklerini ifade etti.

BofA, Euro bölgesi büyüme tahminini yükseltti

 

JPMorgan'dan İngiltere ekonomisi yorumu

 

İngiltere'de taze gıda fiyatlarındaki artışta rekor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)