BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBofA: Tüm varlık sınıflarından çıkış yaşanıyor----

BofA: Tüm varlık sınıflarından çıkış yaşanıyor

BofA: Tüm varlık sınıflarından çıkış yaşanıyor
20 Mayıs 2022 - 15:05 www.finansgundem.com

Bank of America'nın açıkladığı rakamlara göre geçen hafta ABD tahvilleri ve hisse senedi piyasaları dışındaki tüm varlık sınıflarından çıkış yaşandı.

Bank of America'nın uluslararası yatırım fonlarının hareketlerini izleyen EPFR Global'den derlediği notta 18 Mayıs'a kadarki haftada hisse senedi fonlarından 5.2 milyar dolarlık, tahvil piyasalarından 12.3 milyar dolarlık çıkış yaşandı. Yatırımcılar nakit ve altın pozisyonlarından da çıkış yaptı.

Yüksek enflasyon ve Merkez Bankalarının şahin tutumu nedeniyle riskli varlıklardan kaçışlar hızlanırken küresel Borsaların piyasa değeri Mart zirvesinden bu yana neredeyse 12 trilyon dolar eridi.
Bloomberght'te yer alan habere göre, hafta başında BofA'nın aylık fon yöneticileri anketi, resesyon endişelerinin enflasyon ve savaş korkularının da önüne geçtiğini gösterdi.

Her ne kadar Goldman Sachs ve JPMorgan Stratejistleri yakın zamanda resesyon endişelerinin abartılı olduğunu belirtse de Morgan Stanley ve Bank of America, hisse senedi piyasalarındaki kayıpların devam edeceği görüşünde.

Geçen hafta ABD hisse senedi fonlarına giriş yaşanırken onu Japonya borsaları takip etti. Avrupa borsalarından çıkışlar ise 14. haftada da devam etti.

BofA: Japonya, yen için 100 milyar dolar harcayabilir

 

BofA: Global hisse senedi piyasalarına 18,9 milyar dolar girdi

 

BofA, Fed'den faiz artırımı bekliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)