BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoeing'i savunduğum için kendimi soytarı gibi hissediyorum----

Boeing'i savunduğum için kendimi soytarı gibi hissediyorum

Boeing'i savunduğum için kendimi soytarı gibi hissediyorum
11 Ocak 2020 - 03:43 www.finansgundem.com

Boeing çalışanlarının iç yazışmalarının ortaya çıkmasının ardından CNBC'den Cramer şok bir itirafta bulundu: 737 Max skandalının ilk günlerinde Boeing'i savunduğum için kendimi soytarı gibi hissediyorum

ABD'nin dünyaca ünlü uçak firması Boeing'in çalışanlarına ait olduğu öne sürülen skandal yazışmalar Amerikan medyasında geniş yer buldu. 

Ölümcül kazaların ardından Boeing'e yapılan eleştirilere karşı, firmanın bir sorumlusu gibi karşı duran televizyon programcısı Jim Cramer, yazışmaların ortaya çıkmasının ardından canlı yayında itirafta bulundu, pişmanlığını dile getirdi. 

CNBC’den Jim Cramer Cuma günü yaptığı açıklamada , 737 Max skandalının ilk günlerinde Boeing’i savunduğu için kendisini bir soytarı gibi hissettiğini söyledi. 

Cramer, Perşembe günkü 100 sayfanın üzerinde dahili Boeing iletişiminin yayınlanmasından bir gün sonra pişmanlık duyduğunu ifade etti .

Cramer, “Tamamen şok oldum. Onları kendilerini savunduklarından daha çok savunuyordum. Şimdi kendimi bir maymun, bir soytarı gibi hissediyorum" dedi.

Cramer’in “soytarı” ve “maymun” kelimelerini kullanması, bir Boeing işçisinin Nisan 2017′de 737 Max hakkında başka bir kişiye gönderdiği yeni mesajlardan birini hatırlattı. Mesajda, "Bu uçak maymunların denetlediği soytarılar tarafından tasarlandı" ifadesi yer alıyorr.

Boeing çalışanlarının skandal yazışmaları: Ailemi bindirmezdim

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)