BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaBoehner'ın beklentisi büyük----

Boehner'ın beklentisi büyük

Boehner'ın beklentisi büyük
12 Aralık 2012 - 06:50 www.finansgundem.com

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Boehner, Obama'dan "belirli" harcama kesintisi hamlesi beklediğini belirtti

Dünyanın en büyük ekonomisindeki bütçe açığının azaltılması paketinin bir parçası olarak ABD Başkanı Barack Obama'ya "belirli" harcama kesintileri sunması çağrısını yineleyen ABD Temsilciler Meclisi SÖzcüsü John Boehner, Temsilciler Meclisi'nde yaptığı konuşmasında "Başkanın harcama kesintileri nerede?" dedi.
Eleştirilerine rağmen Boehner, bütçe anlaşmasının yıl sonundan önce sağlanabileceği konusunda iyimser olduğunu ifade etti.
Boehner, "Şimdi Amerikalılar'ın kafasını kaşıyarak, merakla şu soruyu sorması gerekiyor: Başkan ne zaman ciddileşecek?" şeklinde konuştu.
Kentucky eyaleti Cumhuriyetçi senatörlerinden Mitch McConnell ise, Obama'nın mali uçurumun önlenmesine "dengeli yaklaşım" çağrılarına rağmen, Obama ve Demokratlar'ın hiçbir harcama kesintisi konusunda kesin ifadeler kullanmadıklarını söyledi. McConnell, "Başkan, eğer yalnızca vergi konuşursa ve tüm muhabirler de onunla ilgili yazarsa, geri kalanımızın, kontrolsüz hükümet harcamalarını unutacağını düşünüyor gibi görünüyor" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)