BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBodrum’daki saadet zinciri hapiste son erdi----

Bodrum’daki saadet zinciri hapiste son erdi

Bodrum’daki saadet zinciri hapiste son erdi
26 Nisan 2022 - 08:05 www.finansgundem.com

50 milyon TL olduğu vurgun yaptıkları iddia edilen şüphelilerden şirket yöneticisi A.Y. tutuklandı. 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Yüksek kar payı vaadiyle dolandırılanlara yeni kişiler eklendi. Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaklaşık iki yıldır vatandaşlardan para topladığı iddia edilen ve bu paraları yerli ve yabancılara kiralayarak yüksek kar payı dağıtma sözü veren emlak şirketi yöneticileri tutuklandı. Mağdurların kendilerinden aldıkları anaparaları geri iade etmeyen ve yaklaşık 7 aydır kar payı dağıtmayan şirket yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunan mağdur sayısının ise 50'yi aştığı belirlendi. Sözcü’den Yaşar Anter’in hpaberine göre, şirket yöneticisi A.Y. tutuklanıp cezaevine gönderilirken S.Y., N.Y., G.G., C.G. adli kontrol ile serbest bırakıldı. Mahkeme ayrıca şirket yöneticisi A.Y.'nin banka hesaplarına bloke konulmasına, gayrimenkul ve araçlarına şerh konulmasına karar verdi. Zanlının ayrıca 2 milyon TL'ye satın aldığı 3 deveye de el konulduğu öğrenildi.

Bodrum'da saadet zinciri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)