BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBodrum'da fırtına hayatı felç etti----

Bodrum'da fırtına hayatı felç etti

Bodrum'da fırtına hayatı felç etti
22 Mart 2018 - 23:01 www.finansgundem.com

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle, ağaçların dalları kırıldı, bazı evlerin çatılarından kopan parçalar park halindeki araçların üzerine düştü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sabahtan itibaren keşişleme ve kıbleden esen rüzgarın saatteki hızı 75 kilometreyi buldu. Fırtına nedeniyle oluşan dalgalar, kıyıdaki işletmelerin balkonlarına kadar ulaştı, deniz ulaşımı olumsuz etkilendi.

AA'nın aktardığına göre; fırtına sonucu kent merkezindeki bazı evlerin çatılarından kopan parçalar çevreye savruldu, parçaların üzerine düştüğü iki araç hasar gördü. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen polis ve zabıta ekipleri, otomobillerde inceleme yaptı.

Mahalle sakinlerinden İsmet Terdi,  ilçede fırtınanın etkili olduğunu, rüzgarın etkisiyle bazı evlerin çatılarının uçtuğunu ifade ederek, "Araçlarda hasar oluşmuş. Bu olay iyi ki gündüz olmadı. Daha kötü sonuçlar olabilirdi." dedi.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, belediyeye bağlı temizlik işçileri ekipleri çatılardan koparak çevreye savrulan parçaları topladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)