BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBodrum'da Doğan çıktı!----

Bodrum'da Doğan çıktı!

Bodrum'da Doğan çıktı!
26 Ağustos 2013 - 19:51 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan'ı kızdıran Bodrum kıyılarındaki çarpık yapılaşmanın altından Aydın Doğan çıktı

Başbakan Erdoğan'ı Bodrum'da tekne gezisi sırasında sinirlendiren çarpık yapılaşmanın altından Aydın Doğan çıktı. 
Rotahaber'in haberine göre, Başbakan Erdoğan, bayram tatilinde Bodrum’da tekneyle sahillerde tebdili kıyafet incelemelerde bulunmuştu. Bodrum’un Torba ve Güvercinlik koylarında gördüğü çarpıklıkları bürokratlara tek tek not ettiren Erdoğan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile ekibini de Bodrum’a çağırmış ve sahillerde çarpık yapılaşmaya karşı operasyon başlatma kararı almıştı.
Yetkililer Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, konuyla ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Erdoğan'ın “Bu kadar vicdansızlık olmaz. Yapılaşmalar denize kadar girmiş. Kıyı kenar çizgisi filan hak getire. Neredeyse denize düşecekler." diyerek eleştirdiği otel inşaatlarından birinin Aydın Doğan'a ait olduğu ortaya çıktı.
Medyafaresi'nin ortaya çıkardığı fotoğrafta Bodrum Torbalı'da Aydın Doğan'a ait otel inşatının denizin içine kadar girdiği ve çirkin bir görüntü oluşturduğu görülüyor.
Başbakan Erdoğan'ın başlattığı çarpık yapılaşmayla mücadele kapsamında Aydın Doğan'ın otelinin yıkılıp yıkılmayacağı merak konusu oldu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yıkım27 Ağustos 2013 10:35

    Gerçekten çarpık ve doğaya zarar veren yapılar yıkılacaksa ve gerçekten başbakan cevreci ise Ağaç katliamlarını yangınlarını rant'ı durdursun giderek çöl ve betonlaşıyoruz.