BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBodrum’da büyük ortaklık----

Bodrum’da büyük ortaklık

Bodrum’da büyük ortaklık
01 Nisan 2013 - 18:41 www.finansgundem.com

Mübariz Mansimov, Bodrum’daki marinasının yeme-içme işlerini yakın arkadaşı Ferit Şahenk’e teslim etti

Bankacılık, enerji, otomotiv, turizm gibi sektörlerde iş yaparken arka arkaya satın aldığı restoranlarla iddialı ve ileriye dönük bir yatırım atağına geçen Ferit Şahenk’in son bombayı patlattığı yer Bodrum oldu. Bülent Cankurt Günaydın’daki köşesinde Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı’nın yeni ortaklığını kaleme aldı:
  “İstanbul'da neredeyse almadığı mekan kalmayan Ferit Şahenk'in, Bodrum'daki Maça Kızı'na da el attığını yazmıştım... Öğrendim ki Şahenk, Bodrum'da çok daha büyük bir işe imza atmış. Mübariz Mansimov, Bodrum'daki marinasının yeme-içme işlerini yakın arkadaşı olan Ferit Şahenk'e teslim etmiş. Şahenk, Yalıkavak'taki Palmarina'da; sahibi olduğu Nusr-Et, Kitchenette, Mezzaluna ve Loft'un şubelerini açacakmış. Mansimov'un; Türkiye'ye kendisinin getirdiği Billionaire ve Cipriani'nin Palmarina'daki şubelerinin işletmesini de Şahenk'e devredeceği konuşuluyor. Bu arada Şahenk'in; Türkler'in, Yunan adası Simi'deki uğrak yeri olan Manos'u da Palmarina'ya getireceği kulağıma geldi. Anlaşılan bu yaz Bodrum'da Ferit Şahenk rüzgarı esecek!”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)