BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBodrum sahilleri Erdoğan'dan sorulur----

Bodrum sahilleri Erdoğan'dan sorulur

Bodrum sahilleri Erdoğan'dan sorulur
16 Ağustos 2013 - 06:41 www.finansgundem.com

Başbakan Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin sahillerindeki çarpık yapılaşmayı engellemek için büyük bir operasyon başlatma kararı aldı

Başbakan Erdoğan, bayram sonrası tatilinde Bodrum’da tekneyle sahillerde tebdilikıyafet incelemelerde bulundu. Bodrum’un Torba ve Güvercinlik koylarında gördüğü çarpıklıkları bürokratlara tek tek not ettiren Erdoğan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile ekibini de Bodrum’a çağırdı. Hürriyet'in haberine göre, Erdoğan, bakanlık ekibiyle incelemelerini sürdürdü ve teknede toplantılar da yaptı. Başlatılan süreci günübirlik resmi ziyaret için Türkmenistan’a giderken yolda gazetecilere açıklayan Başbakan  Erdoğan, denetimlerine ilişkin şunları söyledi:
GOOGLE’A BİLE BAKTIK
“Bu kadar vicdansızlık olmaz. Yapılaşmalar denize kadar girmiş. Kıyı kenar çizgisi filan hak getire. Neredeyse denize düşecekler. Çevre Bakanı ve ekibiyle Torba ve Güvercinlik koylarını gezdik. Hem havadan hem denizden inceledik. Hatta bazı yerlerin Google’dan çekilmiş hallerine bile baktık. Hiç kimseye bir şey söylemeden incelemeler yaptık.
Durum felaket. Çevre çevre diyenlerin çevre duyarlılıklarını gördük. Tutanaklar tuttuk. Bütün sahil bandını denetleyeceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kendi açısından, Kültür ve Turizm bakanlığı kendi cephesinden, İçişleri Bakanlığı belediyeler boyutundan bakacak. Kıyı kenar çizgisi incelemesi yapılacak. Belediyeler bu inşaatlar yapılırken neredeymiş, nasıl izin vermişler anlamak mümkün değil. Haklarında dava açılabilir, gerekirse de görevden almalar olabilir. Denetimler ve cezai işlemlere hemen başlıyoruz. Valilikler kolluk güçleri verecek. Yıkımlara başlayacağız.”
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin16 Ağustos 2013 15:55

    yıkın bütün sahillerdeki otelleride göreyim garibanın evini yıkmakla olmaz bütün sahiller halkındır şu ataköy sahilinide bir halka açın bakalım görelim.

  • semih16 Ağustos 2013 15:26

    başbakan birde büyükçekmece başkanının haddini bildirse topbaşda iş yok albatros parkına dokunmasın .göstermelik yeşili sevneyin yol kenarlarını ufak ufak yok ediyorsunuz yeşil alanları .millet görmüyor zannetmeyin seçim yakın.

  • hikmet16 Ağustos 2013 11:53

    geçen hafta Midilli'deydim, kiralık araçla çok yerini gördüm. Ne sadece elit şımarıkların girebildiği bir beach clup gördüm; ne de aracıma para isteyen bir otoparkçı gördüm. Sahillerdeki tüm şezlong ve şemsiyeler kamu malı ve ücretsiz. deniz akvaryum gibi temiz..bu adam bunu da yapsın benden de destek alır (sırf bu yüzden) utandım yunan sahillerindeki o insani durumu görünce

  • zulkarneyn16 Ağustos 2013 11:06

    Birazda istanbul ve ankaradaki yapılaşmaları gör. Eskişehir yolu gökdelen yolu oldu. Antlaya CHP belediyesi olarak onlarla uğraşmak tabiki daha mantıklı

  • kk16 Ağustos 2013 10:16

    Sevmedıgım bır adam ama dogru soylemıs.kendi doneminde cok artmakla birlikte(sucun buyugu kendının her yer ınsaat oldu)su sahıllerdekı ozellıkle bodrum sahıllerındekı beach club olayı cıldırtıcı.allahın denızıne gırecen adamın tekı gleıyor para kesıyor.ozellıkle bıtez akturun tum kıraladıgı beachlerı yık halk kendı semsıylesıyle gelıp kendı getırıdgı suyu ıcsın oyum senın.Hadı gorelım hayaldı gercek oldu dıyebılecek mıyız buna.

  • Çevreci tayyip16 Ağustos 2013 09:43

    Çevre ve düzenlemeden bahseden başbakan durum felaket demiş bu duruma kim getirdi şimdi çevreciyim diye bakın düzenleme yapıyorum dedirtmek için çalışma yapıyorsun , zamanla göreceğiz düzenlemelerini durumu daha felakete sürüklemez siniz umuyorum.