BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBNP Paribas’ta görev değişimi----

BNP Paribas’ta görev değişimi

BNP Paribas’ta görev değişimi
06 Mayıs 2021 - 15:26 www.finansgundem.com

BNP Paribas Varlık Danışmanlığı Birimi’nin CEO’luğunda değişime gitti. Dev bankanın fon yönetiminden sorumlu birimine Frédéric Janbon’un yerine Sandro Pierri başkanlık edecek


FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

BNP Paribas Varlık Danışmanlığı Birimi CEO’luğuna Sandro Pierri’yi getirdi. Financial News’in haberine göre bankanın fon yönetimi biriminin başına geçecek olan Pierri, Frédéric Janbon’un yerini alacak.

Finansgundem.com'un derlediği bilgilere göre yıl sonuna kadar BNP Paribas Cardif’in CEO’su Renaud Domura’nın özel danışmanı olarak görev yapacak olan Janbon, geçiş döneminin sonunda bankadan ayrılacak.

Bu yılın başında CEO Jean-Laurent Bonnafé’nin yanında CEO yardımcılığına ve aynı zamanda BNP Paribas Cardif’in başına getirilen Domura dev bankanın varlık yönetimi işletmesini de içeren yatırımlar ve koruma hizmetleri birimini yönetiyor.

Varlık danışmanlığı biriminde 30 yıldan fazla tecrübesi olan Sandro Pierri, BNP Paribaz Varlık Yönetimi’ne 2017 yılında katıldı.

BNP Paribas CEO’su Jean-Laurent Bonnafé yönetim değişikliğine ilişkin açıklamasında, “Frédéric Janbon'a profesyonel kariyerinin çoğunu geçirdiği BNP Paribas grubuna yaptığı genel katkı için içtenlikle teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Bonnafé Janbon’un BNP Paribas’teki performansına ilişkin, “2015 yılından bu yana varlık yönetimi faaliyetlerimizde müşterilerimize sağlam yatırım performansı sunan tamamıyla entegre bir platform oluşturmaya odaklandı” diye konuştu.

Dev şirketin CEO'sundan İngiltere'ye kötü haber

 

Allianz küresel borsalarda yüzde 10’luk düzeltme bekliyor

 

Bankacılık sisteminde krediler artarken, mevduat düştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)