BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiBNK Grup'un yeni genel müdürü Serra Yılmaz----

BNK Grup'un yeni genel müdürü Serra Yılmaz

BNK Grup'un yeni genel müdürü Serra Yılmaz
02 Nisan 2019 - 14:25 www.finansgundem.com

Teknoloji sektöründe 18 yıllık birikim ve farklı şirketlerde de yöneticilik deneyimine sahip olan Serra Yılmaz, BNK Grup’un yeni Genel Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

HP ve Xerox başta olmak temsilcisi olduğu markalarıyla Türkiye’nin her yerindeki her türlü işletmenin başta baskı sistemleri olmak üzere farklı alanlardaki teknolojik çözüm ortağı olan BNK Grup sektörün deneyimli ismi Serra Yılmaz’ı şirketin Genel Müdürü olarak atadı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümü mezunu olan ve Işık Üniversitesi’nde Yönetim Bilişim Sistemleri üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlayan Serra Yılmaz; 18 yıllık kariyeri boyunca aralarında Xerox ve Samsung Electronics Türkiye’nin de bulunduğu birçok yerli ve yabancı şirketin satış ve pazarlama faaliyetlerini yönetti.

Serra Yılmaz, BNK Grup’taki yeni görevine başlamadan önce, Warner Bros., Fox ve Universal medya kuruluşlarıyla birlikte farklı eğlence markalarının Türkiye’deki tek lisans hakları temsilcisi olan Lisans A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Özellikle teknoloji alanında sahip olduğu tecrübesiyle başta satış ve pazarlama olmak üzere BNK Grup’un Türkiye’deki tüm operasyonlarına yeni bir yaklaşım getirecek olanSerra Yılmaz, yeni göreviyle ilgili kısa bir açıklamada bulundu: “2006 yılından bu yana Türkiye’nin her yerindeki her türlü işletmeye en yeni teknolojik çözümleri sunan ve sadece satış aşamasında değil; satış sonrasında da başarılı servis hizmetleriyle işletmelerin teknolojik çözüm ortağı olmayı başaran BNK Grup ailesine katılmanın heyecanını yaşıyorum. Türkiye’nin tüm bölgelerine yayılmış olan ofis, bayi ve iş ortağı ağımızla BNK Grup olarak, 2019’da da işletmelerin başta baskı hizmetleri olmak üzere, notebook/PC/iş istasyonu, dijital arşiv, personel yönetimi ve denetim sistemleri gibi farklı alanlardaki ihtiyaçlarını artan bir iş hacmiyle karşılayarak, BNK Grup’un alanındaki farkını göstereceğiz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)