BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBM'den Türkiye'ye yardım çağrısı----

BM'den Türkiye'ye yardım çağrısı

BM'den Türkiye'ye yardım çağrısı
15 Haziran 2015 - 23:41 www.finansgundem.com

BM, Suriye ve Irak'tan son dönemde giderek artan sayıda sığınmacının Türkiye'ye giriş yapması üzerine uluslararası topluma yardım çağrısında bulundu

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Türkiye ve diğer komşu ülkelerin Suriyeli sığınmacılar konusunda büyük bir külfeti omuzladıklarını belirterek, bu ülkelere iki türlü yardım sağlanması gerektiğini bildirdi.

Dujarric, "Türkiye ve Suriye'ye komşu diğer ülkelere hem finansal yardım yapılması gerekiyor hem de tüm uluslararası toplumun daha fazla sığınmacıyı kabul etmesi gerekiyor" dedi.

Bunun hem Batılı ülkeler hem de tüm uluslararası camia için yerine getirilmesi gereken bir sorumluluk olduğunu hatırlatan Dujarric, sığınmacılara daha fazla ülkenin kapı açmasının önemini vurguladı.

Son günlerde, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi yakınındaki Tel Abyad bölgesinde Kürt gruplarla IŞİD militanlarının çatışmalarından kaçan 20 binin üzerinde Suriyeli, Türkiye'ye sığınmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)