BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBM Genel Kurulu'nda Kovid-19 şoku! Sağlık Bakanı virüse yakalandı----

BM Genel Kurulu'nda Kovid-19 şoku! Sağlık Bakanı virüse yakalandı

BM Genel Kurulu'nda Kovid-19 şoku! Sağlık Bakanı virüse yakalandı
22 Eylül 2021 - 09:15 www.finansgundem.com

Dünya liderlerini bir araya getiren 76. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda ilk konuşmayı yapan Brezilya heyetinde ise pozitif test şoku yaşanıyor.

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, Koronavirüs salgınının başından beri sahip olduğu tutumla eleştiri oklarının hedefi oldu. Kendisi de virüsü kapmasına rağmen salgını küçümseyen açıklamalarla gündeme gelen, aşı olmayı reddeden ve maske kuralına uygun davranmayan Bolsonaro New York'taki BM Genel Kurulu'nun da en çok dikkat çeken isimlerinden biri.

Dün akşam saatlerinde gelen bir haberde Birleşmiş Milletler (BM) Zirvesi'ne katılmak için New York'ta bulunan, aşı karşıtı Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun heyetinde bir kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktığı bilgisi yer aldı. Diplomatik kaynaklar, heyetteki kişinin Bolsanaro ile temasının olmadığını ve şu an karantinada bulunduğu bilgisini paylaştı.

Daha sonra dünya basınına yansıyan haberlere göre bu kişi Brezilya Sağlık Bakanı Marcelo Quiroga. Brezilya hükümeti tarafından yapılan açıklamada bakanın sağlık durumunun iyi olduğu ve New York'ta izolasyonlu bir şekilde kalmaya devam edeceği söylendi. Brezilya heyetinin geri kalanının testlerinin ise negatif olduğu duyuruldu.

BM'de konuşan Erdoğan'dan yerli aşı açıklaması

 

Taliban'dan BM Genel Kuruluna katılma talebi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)