BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiBluTV'ye 24 saat içinde ikinci ortak!----

BluTV'ye 24 saat içinde ikinci ortak!

BluTV'ye 24 saat içinde ikinci ortak!
20 Ocak 2021 - 14:28 www.finansgundem.com

Dün BluTV'ye Amerikan medya devi Discovery'nin ortak olmasının ardında bugün de fon yatırımı geldi. Twozero Ventures, BluTV'nin yüzde 2.77 oranında hissesini satın aldı. Şirket bir günde iki yatırım almış oldu.

ABD'li Discovery Channel tarafından yüzde 35 hissesi alınarak ortak olunan BluTV'ye 24 saat içinde bir yatırım daha geldi.

Twozero Ventures isimli fon, reklam olmayan, online dizi ve video izleme platformu BluTV’ye yüzde 2.77 oranında hissedar oldu. Böylece Twozero Ventures, Discovery ile birlikte BluTV’nin yatırımcıları arasına katıldı.

İlk finansal yatırımcı

Doğan Holding çatısı altında kurulan, Aydın Doğan Yalçındağ'ın tarafından hayata geçirilen BluTV platformuna yatırım yapan Twozero Ventures Kurucu Ortağı Yiğit Arslan ilk yatırımcılar arasında yer almaktan mutluluk  duyduklarını belirtirken, "BluTv ekibi medya sektörünün geleceğini yeniden tanımlarken, 2020 yılında başlattığımız işlemi sonuçlandırarak ilk finansal yatırımcı olmaktan gurur duyuyoruz. Twozero Ventures olarak spor, medya ve eğlence sektörlerinde büyüme aşamasındaki teknoloji girişimlerine yatırım yapmaya devam edeceğiz. Discovery’nin BluTv’ye katılmasıyla, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm yatırımlarda doğru alanlara yöneldiğimizi bir kez daha görmüş olduk.”

Discovery, BluTV'ye ortak oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)