BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBloomberg: ABD'nin Türkiye yaptırımları bugün başlayabilir----

Bloomberg: ABD'nin Türkiye yaptırımları bugün başlayabilir

Bloomberg: ABD'nin Türkiye yaptırımları bugün başlayabilir
14 Ekim 2019 - 21:09 www.finansgundem.com

Bloomberg, ABD'li kaynaklara dayandırdığı haberinde Türkiye'ye uygulanacak yaptırımların bugün hayata geçirilebileceğini öne sürdü

Bloomberg'in konuya yakın kaynaklardan aktardığına göre ABD, Türkiye'ye Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirdiği 'Barış Pınarı Harekatı' sebebiyle bugünden itibaren yaptırım uygulamaya başlayabilir. 

ABD'li yayın organına konuşan kaynaklar Dışişleri, Savunma ve Hazine Bakanlıklarının hafta sonu yaptırımlar üzerinde çalıştığını ve taslak yaptırımlar ürettiğini ifade etti. Yaptırımların ilk etapta birçok kişiyi hedef alacağı belirtildi.

Kaynaklara göre Trump yönetimi askeri işlemleri, silah ithalatı ve enerji ticareti hedefe alan yaptırımlara da ceza alternatifleri için açık kapı bıraktı.

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin bugün yaptığı açıklamada, "Ulusal güvenlik ekibimiz dün durum odasında görüştü. Bu sabah tekrar görüşecekler. Sanırım bunun gelişmekte olan bir durum olduğunu biliyorsunuz. Olayı dikkatlice takip ediyorduk. Söylediğimiz gibi yaptırımlar uygulanmaya hazır. Başkanı bu sabah bilgilendireceğiz. O bir karar verdiğinde yaptırımları aktif hale getireceğiz" demişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)