BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBlockchain teknolojisiyle hızla para transferi----

Blockchain teknolojisiyle hızla para transferi

Blockchain teknolojisiyle hızla para transferi
22 Mart 2022 - 10:55 www.finansgundem.com

Ripple’ın blockchain teknolojisi Kanada’nın önde gelen bankası tarafından kullanılacak. Kasım ayında devreye alınacak yeni sistem sayesinde uluslararası fon transferleri en hızlı şekilde gerçekleştirilecek

Yatırım bankaları kripto paralara yönelik yeni birimler kurarak, perakende bankacılık yapan finans kurumları ise bu teknolojinin altyapısını hızlı fon transferine uyarlamaya çalışıyor.

CryptoLaw kurucusu John Deaton, Ripple’ın blockchain teknolojisinin şu anda Kanada’nın önde gelen bankası CIBC tarafından sınır ötesi ödemeler için kullanıldığı haberini paylaştı.

Avustralya’nın en büyük dört bankasından biri olan Ripple ortağı NAB, web sitesinde, Ripple’ın blockchain ağ teknolojisini kullanarak Kanada’nın CIBC’si ile ortaklık yaptığını söyledi. CIBC, merkezi Kanada’da bulunan, 11 milyon özel bankacılık ve ticari müşteriye hizmet veren lider bir küresel finans kuruluşu.

Ripple’ın amiral gemisi olarak bilinen ürünü On-Demand Liquidity’nin (ODL) “küresel kapsama” elde etmeye yakın olduğunu bildiriyor. Eskiden xRapid olarak bilinen hizmetin şu anda 22 hedef pazarda faaliyet gösteriyor.

Daha fazla kurumsal blok zinciri uygulaması, kripto para birimlerini ve diğer dijital varlıkları giderek ön plana çıkıyor.

Arjantin: IMF kredisi kriptoya gitmeyecek

 

AB regülatörlerinden kripto para uyarısı

 

Lisansız kripto ATM’leri kapatılıyor

 

Dijital dolar bankalar ve kriptonun kabusu olacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)