BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBlinken'den savaş açıklaması: Uzun ve kanlı bir hale gelecek----

Blinken'den savaş açıklaması: Uzun ve kanlı bir hale gelecek

Blinken'den savaş açıklaması: Uzun ve kanlı bir hale gelecek
09 Mart 2022 - 20:53 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ukrayna'ya silah göndermenin her ülkenin kendi kararı olduğunu ve Polonya'nın savaş uçaklarına ilişkin son önerisinin birtakım zorluklar içerdiğini söyledi. Blinken ayrıca savaşın uzun ve kanlı bir hale geleceğini belirtti

Blinken, Ukrayna halkının Putin'in getireceği bir `kukla rejimi` kabul etmeyeceğini, bu durumda savaşın Rusya'nın acı çekeceği `uzun ve kanlı` bir hale geleceğini söyledi.

ABD ile Polonya arasında savaş uçağı gerilimi

Polonya'nın, Rusya ile savaşta olan Ukrayna'ya kendi MiG-29'larını vereceği, ABD'nin de buna karşılık Polonya'ya F-16 vereceği iddia edilmişti.

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, ülkesinin Ukrayna'ya savaş uçağı göndermesinin savaşa girmek anlamına geleceğini, bu nedenle Ukrayna'ya savaş uçağı göndermeyeceklerini bildirmişti.

Polonya Dışişleri Bakanlığından dün yapılan açıklamada da MIG-29 uçaklarının "hemen ve ücretsiz" ABD'nin Almanya'daki üssüne gönderilmeye hazır olduğu belirtilmişti.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Polonya'nın uçaklarını Ukrayna'ya gönderilmek üzere ABD'nin emrine verme görüşünün NATO'da endişelere neden olduğu ve bu teklifin makul olmadığını açıklamıştı.

Çin'den Ukrayna'ya 790 bin dolarlık yardım

 

KFC'den kritik Rusya kararı!

 

Çavuşoğlu ve Dönmez İsrail'e gidecek

 

NATO Genel Sekreteri: Rusya savaş suçu işliyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)