BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBlinken, mevkidaşları ile telefonda görüştü----

Blinken, mevkidaşları ile telefonda görüştü

Blinken, mevkidaşları ile telefonda görüştü
30 Aralık 2021 - 03:16 www.finansgundem.com

Blinken, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve İngiltere Dışişleri Bakanı Elizabeth Truss ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna başta olmak üzere ikili ve bölgesel konuları ele aldı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, yaptığı yazılı açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın bugün Fransız, Alman ve İngiliz mevkidaşları ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu.

Görüşmede, Rusya'nın Ukrayna'ya karşı "saldırganlığı" karşısında iş birliği içinde kalmanın önemi vurgulandı ve ileri gitmesi durumunda bunun Rusya için ciddi sonuçları olacağı konusunda mutabık kalındı.

Ukrayna'nın bağımsızlığı, egemenliği ve toprak bütünlüğüne sarsılmaz desteklerini yineleyen bakanlar, İran'ın nükleer programını hızlandırmasından duyulan endişeyi de dile getirdi.

Ayrıca, Çin'in siyasi ve ekonomik baskısı karşısında Litvanya ile dayanışma içinde olduklarını kaydeden bakanlar, Libya'nın bir an önce ulusal seçimler düzenleme çabalarını da ele aldı.

Blinken, Borrell ile Ukrayna ve Çin'i görüştü

 

Blinken'dan AB'nin Rusya destekli gruba yaptırımına övgü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)