BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBlair görevinden istifa etti----

Blair görevinden istifa etti

Blair görevinden istifa etti
27 Mayıs 2015 - 21:18 www.finansgundem.com

İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair BM Genel Sekreteri Ban'a Ortadoğu Dörtlüsü Temsilciliği görevinden istifasını içeren mektup gönderdi

Blair'in çalışma ofisine yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 2007 yılından bu yana Ortadoğu Dörtlüsü Temsilciliğini yürüten Blair bugün BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'a istifa mektubunu gönderdi. Kaynaklar, Blair'in İsrail-Filistin sorununun çözümünde aktif olmayı sürdüreceğini belirtti.

1991 yılındaki Madrid Konferansının ardından İsrail-Filistin sorununda arabuluculuk yapmak için kurulan Ortadoğu Dörtlüsü Temsilciliğinde ABD, Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği ve Rusya'dan yetkililer bulunuyor.

62 yaşındaki Blair aynı zamanda ülkelere ticari konuları da içeren danışmanlık hizmeti verdiği için sıklıkla eleştiriliyordu. Geçen yıl bir grup eski büyükelçi Blair'i bu nedenle Ortadoğu Dörtlüsü görevinden istifa etmeye çağırmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)