BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBlack Friday'de inanılmaz rekor----

Black Friday'de inanılmaz rekor

Black Friday'de inanılmaz rekor
27 Kasım 2017 - 22:03 www.finansgundem.com

ABD’de indirimli alışverişlerin tüm ülkeye yayıldığı “Black Friday” çerçevesinde yapılan online satışlar 5 milyar doları aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

ABD’de indirimli alışverişlerin tüm ülkeye yayıldığı “Black Friday” çerçevesinde yapılan online satışların 5 milyar doları aşarak rekor kırdığı bildirildi.

Adobe Digital Insights’in ülkedeki 4 bin 500 perakende satış sitesinden topladığı verilere göre, Amerikalılar “Black Friday”de 5 milyar 30 milyon dolar harcadı.

Her yıl Kasım ayının dördüncü Perşembesinde kutlanan "Şükran Günü"nü (Thanksgiving Day) takiben gerçekleşen Black Friday’de yapılan online satışlar bir önceki seneye kıyasla yüzde 16,9 artarak tüm zamanların rekorunu da kırdı.

Ortalamada yüzde 50’ye yaklaşan indirimlerden yararlanmak isteyen Amerikalı tüketicilerin en fazla elektronik ve giyim ürünlerine yöneldiği bildirildi.

ABD Ulusal Perakendeciler Birliği (NRF) Şükran Günü hafta sonunda toplam 164 milyon kişinin alışveriş yapmasını tahmin ettiğini açıklamıştı. Bu sayı nüfusu 324 milyona yaklaşan ülkede her iki kişiden birinin 4 gün süren alışveriş çılgınlığına katıldığına işaret ediyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)