BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBJK Onursal Başkanı Süleyman Seba kabri başında anıldı----

BJK Onursal Başkanı Süleyman Seba kabri başında anıldı

BJK Onursal Başkanı Süleyman Seba kabri başında anıldı
13 Ağustos 2019 - 13:20 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, vefatının 5'inci yılında mezarı başında anıldı.

İstanbul Feriköy Mezarlığı'nda yapılan törene Beşiktaş Kulübünden hiç bir yöneticinin katılmaması dikkat çekti. Başkan Fikret Orman ve kulüp adına iki ayrı çelenk gönderilirken, siyah beyazlı kulübü Futbol Direktörü Ali Naibi ve yardımcı antrenör Gökhan Keskin temsil etti.

Törene ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı ve UEFA eski asbaşkanı Şenes Erzik ile kongre üyeleri ve taraftarlar katıldı.

TFF ayrıca Seba'nın ölüm yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı. TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, “Futbolun diğer renklerine saygısı, yeşil sahada meslektaşlarına karşı efendiliği, yöneticiliği döneminde centilmenliği, hayatı boyunca futbolun saygınlığı konusunda hep iyi örnek olan, 2014-2015 sezonuna adını vermekten onur duyduğumuz, Türk futbolunun sembol ismi Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı aramızdan ayrılışının beşinci yılında saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)