BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBitlis'te polise ek ücret kesintisi----

Bitlis'te polise ek ücret kesintisi

Bitlis'te polise ek ücret kesintisi
05 Haziran 2014 - 00:40 www.finansgundem.com

​Doğu Anadolu illerinden Bitlis'te görevli polis memurlarına ödenen operasyon ücretleri sayıştay denetlemesine takıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü Bitlis'te tüm polislere ödenen operasyon ücretini durdurdu. Bitlis'te görev yapan polis memurlarına geçen aya kadar maaşlarına ek olarak operasyon ücreti adı altında 254 TL ek ücret ödeniyordu.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre Sayıştay denetlemesinde polislere ödenen bu ücret sıkıntı yarattı. Bu durum üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü bir genelge ile operasyon ücretlerini durdurdu. Bölgede görev yapan polis memurları bu uygulamaya tepki gösterdi. Operasyon ücretinin sadece operasyonlara katılan polislere ödenmeye devam edeceği öğrenildi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ünsal05 Haziran 2014 13:46

    Memur arkadaşlar mağdur edebiyatından bir türlü vazgeçemiyor. Sene 80 lerde kaldı onlar. Hem aldığınız ücretler özel sektörden iyi hemde çalışma koşullarınız. İşten atılma korkunuz da yok. Özel sektöre verilmeyen hiçbir ödenek memura da ödenmesin. Ben ödediğim vergi o !

  • ali05 Haziran 2014 10:03

    bitlis hem terör hem koşullar olarak hakkari şırnak gibi, asker aynı tazminat altında 2100 tl alıyor.polis 254 tl. ve bu ücret şark görevli olan her tarafta var. bitliste böyle birşeyin yaşanması çok manidar. umarım bu sorun kısa sürede çözülür.çok büyük bir mağduriyet söz konusu