BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBitlis'te 9 köy ve mezralarında 'terör' nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi----

Bitlis'te 9 köy ve mezralarında 'terör' nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Bitlis'te 9 köy ve mezralarında 'terör' nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi
11 Eylül 2021 - 22:15 www.finansgundem.com

Bitlis'te, Jandarma Alay Komutanlığı tarafından başlatılan operasyon öncesinde merkeze bağlı 9 köy ve mezralarında teröristlerin yakalanması için ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensuplarının bulunduğu ve barınak tesis ettikleri bilgisi üzerine 9 köy ve mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.
Yapılan açıklamada, şöyle denildi:

Bitlis İli Merkez İlçesi sınırları içerisinde bulunan; Keçili, Ortakapı, Döşkaya, Güven, Karınca, Sarıkonak, Harmanyeri, Esenburun, Direktaşı köy ve mezraları bölgelerinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarının bulunduğu ve barınma amaçlı sığınak/barınak tesis ettikleri bilgisi alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde BTÖ mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince 11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 21.30’dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)