BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin’i olana vergi cenneti pasaportu----

Bitcoin’i olana vergi cenneti pasaportu

Bitcoin’i olana vergi cenneti pasaportu
14 Mart 2022 - 09:45 www.finansgundem.com

3.89 BTC'niz varsa St. Kitts ve Nevis adalarında krallar gibi yaşayabilirsiniz. Pasaportu almak için orada yaşamak zorunda bile değilsiniz.

Saint Kitts ve Nevis, Karayipler'de bir ada ülkesi. Batı Yarımküre'deki en küçük egemen devlet. Ada, Kraliçe ve devlet başkanı olarak II. Elizabeth ile birlikte Commonwealth krallığının bir parçası.

Bu iki adalı millet, sıcak ve misafirperver insanlarıyla tanınıyor. St. Kitts ve Nevis’in bir diğer özelliği ise yatırım yoluyla vatandaşlık programına sahip olması. Yatırımcılar, 150.000 dolarlık bir yatırım karşılığında St. Kittian pasaportu alabiliyor. Bu uygulamaya Bitcoin de eklendi. 3.89 BTC'niz varsa, bir pasaport alabiliyorsunuz.

Ayrıca, St. Kitts ve Nevis'te kripto kazançları vergiden muaf. Batı Hint Adaları'ndaki küçük ülke, kripto para birimleri de dahil olmak üzere hiçbir şeye sermaye kazancı vergisi uygulamıyor. Yerel bankalar kripto yatırımcılarıyla mutlu bir şekilde çalışıyor. İkiz ada ulusunun ülke genelinde yerleştirilmiş Bitcoin ATM'leri var.

Rusya: Rezervlerimizin 300 milyar dolarını kullanamaz haldeyiz

 

Ruslar Bitcoin’lerini gayrimenkule dönüştürüyor

 

Lisansız kripto ATM’leri kapatılıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)