BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBitcoin'de yuva yıkan işlem----

Bitcoin'de yuva yıkan işlem

Bitcoin'de yuva yıkan işlem
25 Mart 2021 - 16:41 www.finansgundem.com

Reddit'te paylaşım yapan bir kullanıcı, karısının kendisini 60 bin dolardan Bitcoin satmayı reddetmesinin ve son dipte daha fazla BTC satın almasının ardından terk ettiğini açıkladı.

"Parking_Meater" adlı kullanıcı,  "Karım beni Bitcoin yüzünden terk ediyor" başlıklı gönderide karısının daha fazla Bitcoin satın aldığını görmesinin ardından eşyalarını toplayıp kız kardeşine yerleştiğini söyledi. Reddit kullanıcısı, şöyle belirtti:

Kız kardeşine kalmak için gitti. 60 bin dolardan satış yapmadığım için delirdi. Sürekli ona paraya ihtiyacımız olmadığını ve nakdimiz olduğunu söylüyorum. İyi bir yaşam sürüyoruz. Ne var ki, bugün beni dip fiyattan alım yaparken yakaladı ve o kadar kızdı ki, neredeyse bana vuruyordu! Şimdi ise eşyalarını topladı ve kız kardeşine gitti.

Reddit kullanıcısı, eşinin içgüdülerini dinleyip 13 Mart'ta 61.321 dolardan Bitcoin satsaydı, yüzde 15'lik düzeltmeden kaçınabilirdi.

Diğer yandan kullanıcı, bugün yaşanan dipten alım yapması halinde hemen ardından yaşanan sekme ile şimdiden yüzde 2,2 kâra geçmiş de olabilir.

Ne var ki Parking_Meater, her iki durumdan da endişe ediyor gibi gözükmüyor. Gönderisini olumlu bir bakış açısıyla bitiren kullanıcı, gelecekte kendisini spor araba sürerken gördüğünü söyledi.

Bitcoin madencileri sona yaklaşıyor

Bitcoin'e ABD'de yasak gelebilir!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)