BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBitcoin’de 73 bin dolar mümkün mü?----

Bitcoin’de 73 bin dolar mümkün mü?

Bitcoin’de 73 bin dolar mümkün mü?
31 Mart 2021 - 13:58 www.finansgundem.com

Bitcoin’de 56 bin dolar desteği güçlü duruyor, 73 bin dolar ise ufukta göz kırpıyor.

Bitcoin (BTC) fiyatı, opsiyon piyasasındaki vade günü olan cumaya doğru bir düzeltme yaşasa da, hemen ardından yeniden yükselmeye başladı.

Visa ve PayPal'in duyuruları sonrasında, BTC'de ralli hızlanarak 59 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin, bu sabah ise ani bir düşüşle 57.300 dolara kadar geriledi.

KRİTİK DESTEK

Grafikte de görüldüğü gibi, 49.500-51 bin dolar arasındaki kritik destek bölgesi, geçtiğimiz hafta test edildi. Desteğin sağlam durması ile birlikte yukarı yönde ivme kazanıldı.

Eylül ayında Bitcoin'in 12 bin doları kırmasıyla başlayan yükselişte sinyaller olumlu. Bitcoin, bir önceki trendinde dip fiyat olarak 42 bin doları belirlemiş ve bu kritik desteğe tutunmuştu. Bitcoin fiyatı bu kez büyük bir düzeltme yaşamadığından, 49.500-51 bin dolar arası yeni yüksek dip fiyat olabilir.

Fibonacci uzatma seviyelerine göre, Bitcoin'in 61 bin doları geçmesi halinde bir sonraki kritik seviyeler 73 bin dolar ve 92 bin dolarda yer alıyor.

GRAFİKTE KRİTİK BÖLGE

Bitcoin'in hakimiyet grafiği, daha fazla düşüş yönünde bir kırılma yaşanmasının mümkün olduğunu gösteriyor. BTC hakimiyeti yüzde 60'ın altına düşerse, yüzde 50'ye doğru daha keskin bir düşüşün görülebileceği düşünülebilir.

Yaz mevsiminin altcoin'ler için genelde iyi geçmesinden dolayı, bunun olması imkânsız değil.

Çoğu altcoin'in BTC paritelerinin grafiği olumlu sinyaller verdiğinden dolayı, tarih tekerrür edebilir. Altcoin sezonunun başlaması için Bitcoin fiyatının görece sabit kalması veya şimdi olduğu gibi yavaşça yükselmesi gerekiyor.

OLASI SENARYO

4 saatlik Bitcoin grafiği, 50 bin doların görülmesinden beri net bir yükseliş trendi olduğunu gösteriyor.

Bu yükseliş sırasında bazı kritik destek seviyeleri belirlendi. Şu an için tutunulması gereken en önemli seviye 56 bin dolar. Bu destek çalıştığı sürece, yükselişin sürmesi olası olup, 73 bin dolar hedefe giriyor. Bir sonraki direnç ise 59-60 bin dolarda yer alıyor.

Kripto para yatırımlarında başarının 5 sırrı

Bitcoin dolandırıcılığı için 572 milyon dolarlık ceza

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)