BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin’de 30 bin dolar beklentisi----

Bitcoin’de 30 bin dolar beklentisi

Bitcoin’de 30 bin dolar beklentisi
07 Mart 2022 - 11:43 www.finansgundem.com

Kısa bir süre öncesine kadar 100 bin dolara yükselmesi öngörülen Bitcoin, yükselen petrol ve yeni yasakların endişesiyle güç kaybediyor

FİNANSGUNDEM.COM

Küresel piyasalar, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ve bunun sonucunda ortaya çıkan yaptırımların önceden düşünülenden daha geniş ve daha uzun süreli bir etkiye sahip olabileceğine dair endişeler, Bitcoini haftanın ilk işlem gününde 38.000 doların altına çekti.

En büyük kripto para birimi, Pazartesi sabahı %3,7’ye kadar düşerek bir haftanın en düşük seviyesi olan 37.606 doları gördü. Saat 11.41 itibarıyla 38.000 dolar seviyesinde seyrediyor. Ether %4,6’ya kadar düşerek 2,509,98$’a geriledi, 24 Şubat’tan bu yana en düşük seviye.

Bloomberg’in araştırma birimi Bloomberg Intelligence’ın kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone konu ile ilgili dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in pazar sabahı ise yüzde 2 oranında bir değer kaybı yaşadığını belirtti.

McGlone bu durumla ilgili, “Riskli varlıklar için önümüzdeki haftanın zorlu geçeceğine işaret ediyor” yorumunda bulundu. McGlone, paylaşımda Bitcoin değerinin yeniden 30 bin dolara kadar düşebileceğini söyledi.

 

Ukrayna krizi Bitcoin’in dönüm noktası

 

Mobius: Bitcoin’i Ruslar yükseltiyor

 

Kripto şehir kuruluyor

 

Kripto platformu nasıl Ukrayna savaşının parçası oldu?

 

Coinbase CEO'sundan kripto açıklaması: Ruslar için can simidi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)