BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBitcoin Türk Lirası bazında rekor kırdı----

Bitcoin Türk Lirası bazında rekor kırdı

Bitcoin Türk Lirası bazında rekor kırdı
21 Ekim 2020 - 22:19 www.finansgundem.com

Yükselişe geçen kripto para Bitcoin'in PayPal haberinin etkisiyle TL bazında rekor kırdığı ifade edildi.

Paypal’ın önümüzdeki haftalardan itibaren Bitcoin alım satımı hizmetini başlatacağını ve müşterilerinin PayPal cüzdanlarında kripto para saklayabileceklerini bildirmesinin ardından Bitcoin’de yeni bir gelişme yaşandı.

PayPal'ın resmi açıklamasına göre, ilk etapta Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) listelenecek.

uzmancoin sitesinde yer alan habere göre, ilerleyen dönemde bu kripto paralara yenilerinin eklenmesi bekleniyor. PayPal aynı zamanda 2021 yılının başlarından itibaren kullanıcılarının kripto para ile PayPal kabul eden satıcılarda alışveriş yapmalarına imkan verecek.

YENİ BİR REKOR

Bu gelişmenin ardından Bitcoin fiyatında birkaç gündür gözlemlenen yukarı yönlü gidişat hız kazandı. Bitcoin, saat 17.20'de 12 bin 865 dolara yükselirken Türk kripto para borsalarında ise 100 bin TL‘yi gördü. Bu seviye, Bitcoin için Türk Lirası bazında yeni bir rekor olarak kayıtlara geçti.

Bitcoin, haberin yayına girdiği dakikalarda 12 bin 740 dolardan alınıp satılıyor. Fiyat, BtcTurk'te 99 bin 660, Paribu'da ise 99 bin 222 TL. Bitcoin, aynı zamanda 12 bin 865 dolar ile 2020 yılının en yüksek seviyesi olan 12 bin 800 doları geride bırakmış oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)