BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBitcoin teknoloji devlerine fark attı! ----

Bitcoin teknoloji devlerine fark attı!

Bitcoin teknoloji devlerine fark attı!
14 Nisan 2021 - 15:24 www.finansgundem.com

Bitcoin, toplam 1 trilyon dolarlık piyasa değerine 12 yılda ulaşarak Amazon'un ulaştığı süreyi ikiye katladı

Tüm küresel piyasaların ve yatırımcıların takip ettiği kripto para birimlerinde yükseliş devam ediyor.

Bugün değeri 64 bin doları aşarak rekor tazeleyen Bitcoin dev teknoloji şirketlerine de böylelikle fark attı. Bitcoin'in toplam piyasa değeri 1 trilyon doları aştı. 

1 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşma süresi Microsoft için 44 yıl, Apple için 42 yıl, Amazon için 24 yıl, Google için 21 yıl olurken, bu süre Bitcoin için sadece 12 yıl oldu.

BITCOIN’IN TOPLAM DEĞERİ 1,2 TRİLYON DOLAR

Kripto para borsası Coinbase'in ABD'de 100 milyar dolar değerlemeyle halka arz edilmesi, kripto para birimlerinde yeni değer artışı rüzgarını da beraberinde getirmiş durumda.

Bitcoin'in toplam piyasa değeri, bugün 1,2 trilyon doları da aşarak rekor tazeledi. Dünyanın en değerli şirketi olan Apple'ın piyasa değeri şu 2,26 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde son dönemde yaşanan hızlı yükseliş ile toplam değer de 2,2 trilyon doların üzerine çıktı.

Bitcoin ve genel olarak piyasalardaki yükselişte yeni kurumsal alımların yanında, kripto para yatırım şirketi Galaxy Digital Holdings'in, yeni bir Bitcoin borsa yatırım fonu için Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) başvurması da etkili oldu.

Dogecoin'e olan ilginin sebebi ne?

Dogecoin’in yükselişi sürüyor

Bitcoin yeni bir rekor kırdı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berat14 Nisan 2021 15:53

    İnsanlar borsaya güvenmiyor. Sanal para bile devlet hisselerinden daha fazla güven veriyor. Hayret bir şey ya! Örn, asels ve halkb Suç kiminse, bu hisseleri bu seviyeye kim getirdiyse umarım hesap verir. Yeter artık yeter! Yıllardır bitmek bilmeyen baskı olur mu?