BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBitcoin rekor tazeledi----

Bitcoin rekor tazeledi

Bitcoin rekor tazeledi
11 Şubat 2021 - 16:48 www.finansgundem.com

Bitcoin, Tesla’nın ardından Mastercard ve Twitter’ın da kripto para hamleleri ile rekor tazeledi.

Bitcoin, Tesla’dan sonra Mastercard ve Twitter’ın da kripto para ile ilgili adımlar atmasından sonra 48 bin 364 dolara ulaşarak rekor tazeledi.

Mastercard’ın kart sahiplerine belirli kripto paralarda işlem yapabilme imkanı sağlamayı planladığını duyurmasının yanında küresel çapta merkez bankalarıyla yeni dijital paraların oluşturulması üzerinde de önemli çalışmalar yürütüyor.

Twitter tarafında da Bitcoin ile çalışanların maaş ödemelerinin yapılması ve kripto para ile ödeme almak isteyen satıcılara hizmet sağlamayı planladığını açıkladı. Twitter’ın CFO’su Ned Segal CNBC’ye verdiği bir röportajda, şirketlerin bilançolarında dijital varlık bulundurup bulundurmaması gerektiğiyle ilgili bir konuşma da yaptı.

Bitcoin'de sert yükseliş rekor getirdi

Kripto destekçileri uzun zamandır kurumsal bir şirketin Bitcoin’i benimsemesinin önemine vurgu yapıyorlardı, fakat Bitcoin’i ödeme aracı olarak kullanan şirketler MicroStrategy ve Square Inc ile sınırlıydı.

Dünyanın en zengin adamı tarafından yönetilen ve S&P 500’ün en büyük dördüncü şirketinin Bitcoin’e girmesi ise her şeyi kökünden değiştirerek yeni bir tartışma yarattı.

Mastercard'dan kripto paralar ile ödeme hamlesi

Twitter CFO'su "Bitcoin ödemelerini değerlendiriyoruz"

Tarihi banka kripto para işlemlerine başlıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)