BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBitcoin piyasa değeri bakımından Tencent'i geride bıraktı----

Bitcoin piyasa değeri bakımından Tencent'i geride bıraktı

Bitcoin piyasa değeri bakımından Tencent'i geride bıraktı
20 Şubat 2021 - 18:39 www.finansgundem.com

Piyasa değeri 1,034 trilyon dolara ulaşan Bitcoin, Asset Dash verilerine göre piyasa değeri yaklaşık 915 milyar dolar olan Tencent'i geride bıraktı.

En büyük kripto para, Asset Dash'in dünya genelinde piyasa değeri bakımından en büyük varlıklar listesinde 6'ıncı sıraya yükseldi. Çatı kuruluşu Alphabet (GOOGL) olarak bilinen Google ise çeviri yayın saati itibarıyla yaklaşık 1,4 trilyon dolar piyasa değerine sahip ve listede 5'inci sırada yer alıyor.

CoinSmart kurucu ortağı ve CEO'su Justin Hartzman, Cointelegraph'a yaptığı açıklamada "Yeni rekor seviyeye ulaşan Bitcoin, Çinli teknoloji devi Tencent'i geride bırakarak dünyanın en büyük halka açık şirketleri listesinde 6'ıncı sıraya yerleşti" diye belirtti ve ekledi:

"Bu durum değerin, güvenin ve Bitcoin ve kripto para sektörünün yaygınlığının arttığının güçlü bir göstergesi. Birçok analist, Bitcoin'in bu yıl 100 bin doları geçeceğini söylüyor ve bunun çok uçuk bir spekülasyon olduğunu düşünmüyorum.

Bitcoin, ekim ayında yalnızca 240 milyar dolar piyasa değeriyle PayPal'i geride bırakarak listede 21'inci sıraya yükselmişti. BTC, çeviri yayın saati itibarıyla Tencent, Tesla ve Facebook'un üzerinde yer alıyor.

Dev iş birliğine Tencent Games de girdi

 

Bitcoin'in piyasa değeri 1 trilyon dolara ulaştı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)