BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa Bitcoin karşıtı ünlü borsacı Peter Schiff’e Bitcoin yağdı----

Bitcoin karşıtı ünlü borsacı Peter Schiff’e Bitcoin yağdı

 Bitcoin karşıtı ünlü borsacı Peter Schiff’e Bitcoin yağdı
05 Temmuz 2019 - 12:12 www.finansgundem.com

Bitcoin karşıtlığıyla bilinen ünlü borsacı Peter Schiff, Twitter'dan cüzdan adresini paylaşınca birkaç saatte 20'ye yakın transfer yapıldı.

Bitcoin ve kripto para karşıtlığıyla bilinen ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin hakkında bildiklerinden daha fazlasını öğrenmek üzere ve Anthony Pompliano da onu eğitmek için istekli görünüyor.

Kripto para yatırım şirketi Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Pompliano, Twitter’da Schiff’ten bahsetti ve aslında bir miktar Bitcoin sahibi olduğunu söyledi.

Altın maksimalisti konuyu netleştirmek için bu tweet’e kısa sürede yanıt verdi. Schiff, yaklaşık 100 dolar değerinde Bitcoin’i olduğunu ve hediye edildiğini belirtti.

Ardından Pompliano, Schiff’e 100 dolarlık daha Bitcoin göndereceğini söyledi ve BTC cüzdan adresini istedi.

Schiff, bu soruya önce kimsenin ne olduğunu bilmediği alfasayısal karakterlerle yanıt verdi. Sonunda doğru cüzdan adresini bulmayı başaran Schiff, içinde sadece 80 dolar yer aldığını bildirdi.

Sözünü tutan Pompliano, ünlü ekonomiste 100 dolarlık Bitcoin yolladı.

Bununla beraber, Schiff’in cüzdanına Bitcoin transferleri, Pompliano’nun gönderdiği Bitcoin ile sınırlı kalmadı. Örneğin Tim Hopper ismindeki bir kullanıcı, Bitcoin’den bahsedildiğinde gülümseyene kadar her ay 20 dolarlık Bitcoin yollamayı vadetti.

Ünlü ekonomistin cüzdanındaki Bitcoin’lerin değeri birkaç saat içinde 20’ye yakın transferle 1000 doları geçti. Yayın saatinde ilgili cüzdanda1226 dolar değerinde 0.11 BTC var. (Uzmancoin)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)