BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBitcoin için ne dediler----

Bitcoin için ne dediler

Bitcoin için ne dediler
12 Aralık 2014 - 05:07 www.finansgundem.com

Finans dünyası Bitcoin hakkında ne düşünüyor?

Online alışverişlerde kullanılan sanal para Bitcoin rüzgarı tüm dünyada esmeye devm ediyor. Finans dünyası yöneticileri Bitcoin hakkında ne düşünüyor? coin-turk.com Cointelegraph’ın röportajlarını özetledi.

PayPal (Şirket temsilcisi): Bitcoin’in nereye gittiği hakkında gerçekten tam olarak bir şey söyleyemiyorum; ama Bitcoin pazardaki diğer oyunculardan biri ve aslında bizim rakibimiz.

Kıbrıs Merkez Bankası (Yiangos Demetriou): Bana göre para değil, bir değişim aracı, bu nedenle regüle edilemez. Biz kripto paraların risklerini insanlara söylemek zorundayız. Bir çok insan Bitcoin kullanmak istiyor, bunu tabi ki yapabilirler; fakat riskin farkında olup anlamaları gerekir.

Paysys Consultancy (Hugo Godschalk): Eğer kripto para hacmi artarsa, merkez bankalarının tek hakimiyeti tehlikeye düşebilir. Sonrasında ise muhakkak kontrol sağlama veya yasaklama gibi uygulamalara geçeceklerdir.

Republic Bank of Chicago (Greg Berg): Bence internet üzerinden transfer ve mikro ödemeler için gelecekte yeni fırsatlar sağlayabilir.

TKB Trasta Komercbanka (Constantinos Dinos): Enteresan bir konsept, inanıyorum ki gelecek vaat ediyor; ama bir şekilde regüle edilmek zorunda.

Cortex MCP (Shaunt Sarkissian): Bitcoin diğer paralar gibi gelişiyor. Herkes kripto paraların bir düzenlemeye ihtiyacı olmadığını söylüyor, ben buna katılmıyorum. Regülasyon Bitcoin için iyi olacaktır. Bence Bitcoin’in problemi onun çalışma yöntemi değildir, güvenlik sorunları çözülmesi gereken asıl sorundur.

Overstock (Raj Karkara): Müşteriler için e-ticaret ödemelerinde güvenilir mükemmel bir yol. Bence gelişmeye devam edecek.

Vector Capital (Alok Pandey): Hala tam olarak açıklanamamış; fakat artık Bitcoin’i görmezden gelemeyiz.

Valoro Systems (Hiteshi Joshi): Konuşmak için daha erken, büyük ülkeler ödeme sistemi ve para olarak regüle etmeye başlayana kadar kayda değer bir şey göremiyorum.

Yatırımcı (Fernando Valdes): Kripto paralar geleceğin ta kendisidir. Bitcoin ile ilgili bazı çözüm modelleri üzerine çalışıyoruz, gelecek yıl Meksika’da duyuracağız.

American Express (Jason Muncey): Enteresan bir alan. Bence ekosistem olarak eksikleri olabilir, nereye doğru gideceğini merakla bekliyoruz.,

Yapstone, Inc. (Matthew Golis): Alternatif bir ödeme ağı ve ben bu yapısını çok seviyorum.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)