BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin geçmiş günlerine döner mi?----

Bitcoin geçmiş günlerine döner mi?

Bitcoin geçmiş günlerine döner mi?
26 Mart 2022 - 18:53 www.finansgundem.com

Birçok analist 2022’de Bitcoin’in değerinin 100 bin doları bulabileceği tahmininde bulunurken, mevcut tabloya göre BTC’nin kısa sürede 50 bin doları geçmesi mümkün görünmüyor.


Geçtiğimiz yılda Mayıs ayının sonlarına doğru düşüşe geçen kripto para piyasası bir türlü toparlanamamıştı. Düşüş Haziran ve Temmuz aylarında da devam etti. Aslında Mayıs ayında ulaşılan dip, Haziran ve Temmuz ayında yatay bir seyir olarak karşımıza çıktı.

Ağustos ayına girmemizle birlikte kripto para piyasasında yeşil çizgiler hakim olmaya başladı. Hatta Ağustos’ta Bitcoin önemli bir atakla 50 bin dolar seviyesini aşarak önemli bir eşiğe gelmişti.

CNN Türk'ün haberine göre Bitcoin'de beklenen olmadı. Genel beklenti BTC’nin 50 bin dolar seviyesini aşarak 60 bin dolara doğru yelken açmasıydı. Lakin BTC, 50 bin dolar seviyesinden geri dönerek düşüş trendine girdi.

Acaba daha iyi olacak mı diye beklerken BTC’deki düşüş devam etti ve 30 bin dolarlık çizgiler karşımıza çıktı. Biraz toparlanan BTC kendisini tekrardan 40 bin doların üzerine attı.

Şimdilik analistler kripto paralar hakkında kısa vadeli yorumlardan kaçınıyorlar. Uzun vadede ise BTC’nin 100 bin doları aşacağını düşünenlerin sayısı hayli fazla. Elbette burada önemli olan unsur zaman. Zaten kripto paralarla ilgili olan herkes, uzun vadede bu dijital varlıkların değer kazanacağını tahmin ediyordur. 

Yükseliş sürüyor: Bitcoin'de son gelişmeler ve olası senaryolar!

 

Rusya ile AB arasındaki krize Bitcoin önerisi

 

Rusya enerji ticaretini Bitcoin’le yapabilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)